Düziçi Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: "Vizyonumuz, her öğrencimizin bireysel yeteneklerini en üst düzeye çıkaran, kapsayıcı ve destekleyici bir eğitim ortamı sunmaktır. Geleceğin özgüvenli ve yetkin bireylerini yetiştirmek, toplumsal hayata aktif katılım sağlamalarına yardımcı olmak ve her öğrencimizin potansiyelini gerçekleştirebileceği bir öğrenme ortamı yaratmak için sürekli olarak yenilikleri takip etmekte ve en iyi uygulamaları hayata geçirmekteyiz."

Misyon: "Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak, bireysel ihtiyaçları ve yetenekleri doğrultusunda her öğrencimize kaliteli eğitim sunmayı, onların akademik ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi misyon ediniyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, öğrenci potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve topluma aktif bireyler kazandırmak amacıyla, uzman kadromuz ve yenilikçi yöntemlerimizle hizmet vermekteyiz."

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://duziciozelegitim1kademe.meb.k12.tr

Adres - İRFANLI MAH. A.LÜTFİ DAĞLAR BUL. 6 DERSLİKLİ ANA OKULU NO 5/3 DÜZİÇİ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şehir içi dolmuşlar okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Düziçi ilçe merkezinde yer almaktadır.